matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
Xxx:
2
7
Oblicz 6tg
π cos
π
3
3
19 sty 18:54
Xxx:
?
19 sty 18:59
Xxx:
Pomocy...
19 sty 19:06
Mila:
2π
π
π
tg(
)=tg(π−
)=−tg
=−
√
3
3
3
3
7π
π
π
1
cos
=cos(2π+
)=cos
=
3
3
3
2
19 sty 20:40