matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sadadads
asdadassasdsad:
asymtoty dla
ln
2
x
y =
√
x
19 sty 15:02
piotr1973:
pozioma:
log
2
(x)
−>0 dla x−>±
∞
y=0
√
x
pionowa
log
2
(x)
−>+
∞
dla x−>0
+
x=0
√
x
19 sty 15:13