matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
marian:
x
3
lim
x
→
∞
?
e
x
jak to rozpisać?
18 sty 21:05
Janek191:
H
3 x
2
6 x
6
=lim
= lim
= lim
= 0
e
x
e
x
e
x
x→
∞
x→
∞
x→
∞
18 sty 21:09
marian:
dziękuję, a da się jakoś bez hospitalizacji
?
18 sty 21:10