| 2 | r | 2 | 3 | |||||
sin a = | → | = | → 2l = 3r → l = | r | ||||
| 3 | l | 3 | 2 |
| 3 | ||
r2 + 81 = ( | r)2 | |
| 2 |
| 9 | ||
r2 + 81 = | r2 | |
| 4 |
| 9 | ||
81 = | r2 − r2 | |
| 4 |
| 5 | 4 | |||
81 = | r2 | * | |||
| 4 | 5 |
| 4 | ||
r2 = 81 * | ||
| 5 |
| 2 | 18 | |||
r = 9 * | = | |||
| √5 | √5 |
| 3 | 3 | 18 | 27 | |||||
l = | r → l = | * | → l = | |||||
| 2 | 2 | √5 | √5 |
| 18 | 27 | 486 | ||||
Pb = π*r*l = π * | * | = π * | ||||
| √5 | √5 | 5 |
| 4 | 27 | 8748 | ||||
Pp = π * r2 * h → Pp = π * 81 * | * | = π * | ||||
| 5 | √5 | 5√5 |