matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calja
nick:
czy ten wzor jest poprawny?
F'(x)
∫
dx = 2F(x) + C
√
F(x)
18 sty 12:11
Jerzy:
f'(x)
nie ... = ∫
=
√
f(x)
+ C
2
√
(x)
18 sty 12:16
Jerzy:
w mianowniku: 2
√
f(x)
oczywiście
18 sty 12:18