matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy ;(
Jarson :
Dana jest liczba a=sin72 stopni . Zapisz liczbę 1+tg
2
72 stopni w zależności od a
17 sty 19:19
ICSP:
1
1
1+ tg
2
α =
=
cos
2
α
1 − sin
2
α
17 sty 19:21
Eta:
17 sty 19:30
M.:
Jak to się stało? o.o
13 kwi 19:26