matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
213
TMS:
Jak liczbę 810 zapisać w postaci 3 do czegoś?
16 sty 23:54
Benny:
3
4
*10
17 sty 00:03
Qulka:
3
log
3
810
17 sty 00:04
TMS:
ok a takie coś
19
2
x
+12*2
−
x
=
2
17 sty 00:10
Qulka:
2t
2
−19t+24=0
17 sty 00:15
Qulka:
2
x
=3/2 lub 2
x
=8
17 sty 00:17