matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dla jakich wartości parametru p∊R poniższy układ jest sprzeczny:
kasdlo:
Dla jakich wartości parametru p∊R poniższy układ jest sprzeczny: x+p
2
*y=1 x+y−pz=1 y+z=1
16 sty 22:49
kasdlo:
POMYŁKA pierwsze równanie jest x+p
2
*y+z=1
16 sty 22:50