dipsi
dipsi: metodą eliminacji gaussa rozwiązać podane układy równań
3x−2y−5z+t=3
2x−3y+z+5t=−3
x+2y. −4t=−3
x−y−4z+9t=22
16 sty 19:53
daras: no to eliminuj zanim ciebie wy...
16 sty 20:55
dipsi: Pomoże ktoś?
17 sty 08:24
dipsi: ?
17 sty 11:35
Jack: Na internetach jest baaaardzo duzo o tym...obejrzyj losowy filmik i zrozumiesz
17 sty 11:36
dipsi: Ja wiemjak to się robi tylko ie potrafię doprowadzić do końca
Mam
0 −1 11 0 0
17 sty 12:42
dipsi: Te ułamki to za kreską
17 sty 12:42
dipsi: ?
18 sty 20:23
pipa: jednak jesteś do odstrzału
18 sty 20:35