matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trzeciacz
angel:
trzecia część liczby 9
3
3 wynosi... i teraz nie wiem czy 3
1
1 czy jak wg. książki 3
6
5? skąd to się bierze?
17 gru 00:04
Godzio:
1
*9
33
= 3
−1
*3
66
= 3
−1+66
=3
65
3
17 gru 00:05
angel:
dzięki Godzio!
17 gru 00:08