S: Pomóżcie

!
Wyznacz miejsce zerowe funkcji?
a) f(x) = x - 9
b) f(x) = 1/2x + 1/3
29 paź 19:11
pipi: 1/ X - 9=0 to x= 9 proste jak..............

2/ 1/2 X +1/3 =0
1/2 X = - 1/3 I :1/2)
X = - 1/3 *2/1
X = - 2/3
takich prostych zadań nie uniesz

? to co będzie dalej
29 paź 19:24
S: dziękuję
29 paź 20:44
NieuK: może jest początkujący

ja tez mam problem w wielu rzeczach

ale szybko mija

teraz
mialem problem z wielomianami ale juz Mycha pomogla
29 paź 22:15
pipi: OK

w przyszłości ty będziesz innym pomagać wierzę w Ciebie

29 paź 22:25
NieuK: dzieki

moze tez bede kiedys tak madry jak wy
29 paź 22:26
S: niestety z matmy jest najgorzej ciężko jest pojąć to wszystko i dziękuje że ty PIPI mi
pomogłaś/eś i liczę na dalszą pomoc?

dzięki jeszcze raz
30 paź 06:33