silnie
Jack: jak moge rozpisac (n−2)!
wiem ze n! = (n−2)! * (n−1) * n
ale czy to dziala jakos w druga strone?
15 sty 20:17
ICSP: (n−3)! * (n − 2)
(n − 4)! * (n−3) * (n − 2)
15 sty 20:23
Jack: dobra...
a np.
(n−1)! = (n−2)! * (n−1) tak?
15 sty 20:25
ICSP: 
+ założenia co do n.
15 sty 20:27
Jack: nie moze byc zerem?
bo nwm jakie zalozenia...
15 sty 20:28
15 sty 20:30
Jack: nie ma ujemnych... ulamkow tez chyba nie
to co...
n ∊ N ?
15 sty 20:32
ICSP: (n−2)! dla n ∊ N to dla n = 1 mamy (−1)! = ?
15 sty 20:33
Jack: n>2 , gdzie n∊ N
15 sty 20:34
Jack: ≥ 2 *
15 sty 20:35
ICSP: to 0! nie istnieje ?
15 sty 20:35
Jack: istnieje...
15 sty 20:36
ICSP: Teraz dobrze.
15 sty 20:37
Jack: ok, dzieki wielkie
15 sty 20:38