Całka
Frost: Oblicz pole obszaru ograniczonego krzywymi y=e, y=ex, y=e−x
Moja odp to 2.
15 sty 18:10
Jack:

pewno z calki?
15 sty 18:15
Frost: Tak, dzisiaj miałem na kolosie
15 sty 18:24
ICSP: 2(e − 1)
15 sty 18:27
Frost: czyli gdzieś w znakach musiałem zrobić błąd bo "e" mi się zredukowało
15 sty 18:28
Janek191:
0 1
P = ∫ ( e − e−x) dx + ∫ ( e − ex) dx = ...
−1 0
15 sty 18:29
Janek191:
0 1
P = ∫ ( e − e−x) dx + ∫ ( e − ex) dx = ...
−1 0
15 sty 18:29
Frost: Miałem taki sam wzór na pole
15 sty 18:30