matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz calkę
patrizja:
∫2
x
+
1
14 sty 15:51
Jerzy:
= 2∫2
x
dx .. całka elementarna
14 sty 15:52
patrizja:
czyli?
14 sty 15:58
Benny:
a
x
∫a
x
dx=
+C
lna
14 sty 17:07
Janek191:
2
x
2
x +1
= 2*
+ C =
+ C
ln 2
ln 2
14 sty 17:07