matematykaszkolna.pl
korepetycje korepetytor: Witajcie, jestem aktualnie w 2 klasie LO na profilu mat−fiz. Idzie mi dobrze i przede wszystkim rozumiem matematykę. Zamierzam zacząć udzielać korepetycji uczniom gimnazjum i 1 klasy liceum. Jaką ustalić stawkę godzinową ? Jak najlepiej sprawdzić czy jestem wystarczająco przygotowany aby uczyć innych ?
13 sty 18:02
Adam: 60zł
13 sty 18:03
Adam: jak sprawdzić na początku tłumaczyć za darmo, obserwować ich postępy i wyniki w nauce, i jeśli będzie obrót o 180 stopni, to jesteś dobrym korepetytorem, ale przede wszystkim należy być wymagającym
13 sty 18:05
korepetytor: Chodziło mi bardziej o jakąś stronę gdzie jest matematyka podzielona na klasy i działy i można sprawdzić swoją wiedzę.
13 sty 18:06
Adam: oczywiscie obstawiam, ze masz wymaganą wiedze z matmy
Adam: pobrać rozpiske men
Adam: i tam jest do egzaminu gimn cały tok jaki powimnien umieć uczeń
13 sty 18:07
Mila: 20zł. Rozwiązuj dużo zadań, patrz na rozwiązania na forum. Traktuj korepetycje jako wkład w swój rozwój.
korepetytor: Wiedzę mam, jedyne co do powtórzenia to bryły. Z resztą sobie poradzę.
korepetytor: Też właśnie myślałem o kwocie 20−30 zł za godzinę. Ma ktoś może doświadczenie w udzielaniu korepetycji ? Na co zwracać uwagę ?
13 sty 18:09
Jack: 30 zł Jedyne co potrzebujesz to troche wiedzy oraz MEGA BARDZO DUŻO cierpliwosci emotka
13 sty 18:20
korepetytor: Hmm, nie jestem pewny czy sobie poradzę. Chciałbym w jakiś sposób sprawdzić swoją wiedzę z każdego działu.
13 sty 18:26
Jack: druga klasa mowisz...ja jestem w 3... ale poziom gimnazjum to za duzo umiec nie trzeba...
13 sty 18:28
Adam: @korepetotor, zbiór zadań kiełbasy do gim
13 sty 18:31