matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak obliczyć
rabit:
sin −7(Pi)/12
11 sty 20:29
5-latek:
funkcja y= sin(x) jest nieparzysta wobec tego sin(−x)=−sin(x)
11 sty 20:41
Janek191:
7π
sin ( −
) = − sin 105
o
= − sin ( 60
o
+ 45
o
) = ...
12
11 sty 20:44
rabit:
Dzięki za pomoc
11 sty 21:14