matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy funkcji
magdaC:
Jest osoba, która pomogłaby mi narysować wykresy funkcji
a) f(x) = [x
2
] b) f(x) = {log
2
x} c) f(x) = [2
x
] d) f(x) = [2{x}]
10 sty 20:23
5-latek:
Może
Mila
)))) jest na forum
10 sty 20:24