matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodna
hero:
2
(
+1)' = ?
x
3
10 sty 18:06
hero:
U{−6}{x
4
) już mi się udało
10 sty 18:08
hero:
−6
x
4
10 sty 18:08
Janek191:
−6
[ 2 x
−3
+ 1 ] ' = 2*(−3) x
− 3 −1
+ 0 = − 6 x
−4
=
x
4
10 sty 18:11