matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres trygonometryczny
Kolega:
Naszkicuj wykres funckji: f(x)= 4 cos
x
2
Nie wiem jak to rozpisać, żeby narysować etapami. Pomoże ktoś rozpisać etapy potem dam sobie rade
10 sty 15:14
5-latek:
y=cos(x) czarny y=cos(0,5x) zielony y=4cos(0,5x)czerwony
10 sty 16:53