matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
Abecadlo:
jak obliczyc taki układ równań {x+2y=0 {2x−y=0 {3x+y=0
10 sty 15:09
ICSP:
x + 2y = 0 2x − y = 0 x + 2y = 0 4x − 2y = 0 −−−−−−−−−−−−−−−−−−−− 5x = 0 x = 0 ⇒ y = 0 (x,y) = (0,0)
10 sty 15:12