mom
deede: Liczba 8√8√8 jest równa ?
10 sty 14:49
olekturbo: 64
10 sty 14:49
deede: A w postaci potęgi ?
10 sty 14:50
olekturbo: 26
10 sty 14:51
olekturbo: 43 82 641
10 sty 14:51
deede:
Prawidłowa opdpowiedz to 2 do 21/4 wiesz jak do toego dojść ?
10 sty 14:55
olekturbo: niemożliwe
10 sty 14:57
Janek191:
Może jest taka liczba :
8√8√8
10 sty 15:56
mlml: jest taka
10 sty 15:59
Janek191:
8√8√8 = 23*√64*8 = 23*√√512 = 23*4√29 = 23*(29)14 = 23*294 =
= 2124*294 = 2214
10 sty 16:03
Janek191:
Na początku jest pomyłka

Ma być
8
√8√8 = 2
3*
√√64*8= 2
3*
√√512 = ...
10 sty 16:05
10 sty 16:15