oblicz
Karolcia: (3√25+4+3√40)*(3√5−2)=
(52/3+22+81/3*51/3)(51/3−2}=5−2*52/3+4*51/3−8+2*52/3−4*51/3=−3 ale to
sie nie zgadza gdzieś jest błą lecz nie wiem gdzie
9 sty 16:56
Kacper:
(
3√25+4+
3√40)(
3√5−2)=
3√125−2
3√25+4
3√5−8+
3√200−2
3√40=−3
9 sty 17:00
olekturbo: Karolcia jestem pełen podziwu, że chciało Ci się to przepisywać
9 sty 17:01
Kacper:
Najlepsze, że zgodnie z tym co napisała to zrobiła dobrze
9 sty 17:01
Karolcia: log2{0,125} = −3 prawda?xd
9 sty 17:05
9 sty 17:05
Karolcia: No cóż,długo to trwało, ale dałam radę
9 sty 17:05
Karolcia: Dobrze, dziękuję
9 sty 17:06
Kacper:
9 sty 17:12