matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj wykres krok po kroku i wyznacz Df i Yf
balonowa:
π
f(x) =|2sin(x+
) − 1|
2
Narysuj wykres krok po kroku i wyznacz D
f
i Y
f
9 sty 16:55
Kacper:
Zaczynasz od wykresu funkcji?
9 sty 16:55
olekturbo:
f(x) = 2sin(90+x)−1 = 2cosx−1
9 sty 16:57