matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dzielenie ułamków
Anita :
x
2
/ x
9 sty 01:07
jakubs:
x
2
x
1
1
=
*
=
?
x
2
x
2
9 sty 01:14
janusz:
x
2
=
x
2
*
1
x
=
1
2
x
9 sty 01:14
5-latek:
i zalozenie x≠0
9 sty 10:21