matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
xD:
Pomoże ktoś
(
2
3
)
1
1
*(
4
5
)
1
2
*(
3
4
)
1
3
*(2
1
2
)
1
4
=
8 sty 18:37
+-:
Ty jesteś studentem
8 sty 18:53
Eta:
2
4
3
5
4
3
5
(
)
11
*(
)
11
*(
)
11
*(
)
11
*
*(
)
2
*(
)
3
=
3
5
4
2
5
4
2
2
4
3
5
4
3
3
5
5
5
(
*
*
*
)
11
*
*
*
*
*
*
=
3
5
4
2
5
4
4
2
2
2
15
2
1*
=......
32
8 sty 18:57