matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Stopa wzrostu
Kibo:
Jaka jest stopa wzrostu y w danym momencie w każdym z następujących przypadków: a) y = e
0,07t
b) y = 12e
0,03t
c) y = Ae
0,2t
d) y = 0,03e
t
8 sty 14:59
Kibo:
Prosiłbym o w miare zrozumiale rozwiazanie
8 sty 16:01