matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Skomplikowana geometria
Mimi:
Oblicz współrzędne W A: X: 170 Y: 50 B : X: 120 Y: 90 a=80 b=65
7 sty 21:52
===:
W=(x
w
, y
w
) 80=
√
(x
w
−120)
2
+(y
w
−90)
2
65=
√
(x
w
−170)
2
+(y
w
−50)
2
i licz
7 sty 22:06