matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc.
axxa:
Obliczyć objętość czworościanu o wierzchołkach: A = (1, 1, 1), B = (1, 2, 3), C = (0, 4, 1), D =(2, 2, 2). Dla czworościanu z punktu obliczyć wysokość opuszczoną z wierzchołka A.
7 sty 21:05
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjl-tvBxJjKAhUGCw8KHXDXAMIQrAIIKSgAMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.matematyka.pl%2F274848.htm&usg=AFQjCNGclYk-IHebvi3MsnZs18BlDfoRNg
7 sty 21:27