matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
asia:
cosx*tg3x=0 Proszę o podpowiedź
7 sty 20:50
5-latek:
iloczyn dwóch liczb a*b=0 gdy a=0 lub b=0 wiec masz do rowziazania dwa równania cosx=0 i tg3x=0 sa to podstawowe rownaia trygonometryczne
7 sty 21:49