matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
jan:
5sin
x
2
+ cosx − 3 = 0
7 sty 17:54
Mila:
x
x
x
cosx=cos
2
−sin
2
=1−2sin
2
2
2
2
x
x
5sin
+1−2sin
2
−3=0
2
2
x
x
−2sin
2
+5sin
−2=0
2
2
x
sin
=t, |t|≤1
2
−2t
2
+5t−2=0 próbuj dalej sam
7 sty 18:03