matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Paulina:
liczba log
2
7 + log
8
7 jest równa.. zrobiłam to tak: log
2
7 + log
2
3
7 i co dalej?
6 sty 17:20
Janek191:
1
4
= log
2
7 +
log
2
7 =
log
2
7
3
3
6 sty 17:24
Janek191:
Wzór:
1
log
a
α
x =
log
a
x
α
6 sty 17:25
Paulina:
dzieki
6 sty 17:26