| 1 | 4 | |||
|u'= | v= | x3−6x | | ||
| x | 3 |
| 4 | 4 | |||
=lnx( | x3−6x)−∫( | x2−6dx +C= | ||
| 3 | 3 |
| 4 | 4 | |||
=lnx( | x3−6x)− | x3+6x+C | ||
| 3 | 9 |
| cosx2x+1 | ||
(cosx2)= | ||
| 2 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
∫(cosx)2dx= | ∫cosx2x+1dx= | sin2x+ | x+C | |||
| 2 | 4 | 2 |
| −1 | ||
|u'=x* | v=x| | |
| x2 |
| 1 | 2 | |||
|u'= | v= | x3/2 | | ||
| x | 3 |
| 2 | 2 | |||
= | x3/2lnx− | ∫x1/2dx+C= | ||
| 3 | 3 |
| 2 | 2 | 2 | ||||
= | x3/2lnx− | * | x3/2+C= | |||
| 3 | 3 | 3 |
| 2 | 4 | |||
= | x3/2lnx− | x3/2+C | ||
| 3 | 9 |
| 1 | ||
∫(cosx)2dx= | (cosxsinx+x) +C | |
| 2 |