4 sty 21:46
Paulina: zad 3
C)−5−π
jeżeli pod wartością bezwzględną jest liczba ujemna zmieniasz znak na przeciwny.
4 sty 21:55
Paulina: 2)D
4 sty 21:56
Paulina: 1)C
x=2
4 sty 22:00
Eta:
Stawiam "diagnozę" , że nie zdasz matury !
No chyba,że weźmiesz się ostro do nauki
| | x1+x2 | |
1/ oś sym to prosta x= xw=p = |
| |
| | 2 | |
x
1=3 , x
2=1 to oś symetrii ma równanie: x=.....
odp C)
2/ odp D) bo proste są równoległe i nie pokrywają się
y=−2x+1 i y=−2x+2
3/|π+5|−2|5+π|= −1|5+π|= −5−π
odp: A
4/ Odp B
3√−27= −3 , bo (−3)
3=27
odp: A
Dzisiaj mam "dzień dobroci dla ............"
I radzę wziąć się ostro do pracy.................
4 sty 22:00
Paulina: liczysz po prostu p
4 sty 22:01
Kamil.: @Paulina − dziękuję :3
@Eta − dziękuję również, to taki chwilowy zanik pamięci po świętach =D
Dziękuję raz jeszcze =D
4 sty 22:03
Paulina: "na półmetku szkoły ponadgimnazjalnej" do matury ma jeszcze 1,5 roku..
4 sty 22:03