| 5 | 10x+√5 | |||
f(x)= | + | − 3√8x2 + sin x | ||
| 2x2 | √x |
| −20x | 10√x − (10x+√5)*12x−1/2 | 1 | ||||
f'(x) = | + | − | (8x2)−2/3 + cosx | |||
| 4x4 | x | 3 |
| 10√x | ||
f'(x) = −5x−3 + | − ? ? ? | |
| x |
| √5 | 4 | |||
f'(x) = −5x−3 + 5x−1/2 − | x−3/2 − | x−1/3 + cos x | ||
| 2 | 3 |
| √5 | ||
f(x) = 2,5 x−2 + 10√x + | − 2 x23 + sin x | |
| √x |
| 5 | ||
f(x)= | *x−2+10*x1/2+√5*x−1/2−2*x2/3+sinx | |
| 2 |
| 5 | −1 | 2 | ||||
f'(x)= | *(−2)*x−3+10*(1/2)*x−1/2+√5* | *x−3/2)−2* | *x−1/3+cosx= | |||
| 2 | 2 | 3 |
| 5 | 4 | |||
=−5x−3+5*x−1/2− | *x−3/2− | x−1/3+cosx | ||
| 2 | 3 |