pomocy
Krzysiek: 2+x=4
x=
Jak takie coś rozwiązywać? Pomocy : (
4 sty 19:28
Janek191:
?
4 sty 19:29
Jerzy:
Następny debil
4 sty 19:31
Eta:
x= log39=...
4 sty 19:34
Maciek: po jednej stronie znaku "=" musi być tylko x a po drugiej liczby
4 sty 19:34
Janek191:

I klasa szkoły podstawowej ?
4 sty 19:36
bezendu:
√4
4 sty 19:42
Krzysiek: To ile w końcu? : (
4 sty 19:54
5-latek: jest to bardzo dobrze wytłumaczone w starej książce Jan Leśniak . Rownania z jedna niewiadona
.
Poszukaj jej . Na allegro można trafic
4 sty 20:16
Jerzy:
jutro to Wam wyjaśnię
4 sty 21:47
Paulina: x=1,(9)
4 sty 21:53
Krzysiek:
5 sty 12:27
Krzysiek: Pomocy
5 sty 14:09
Krzysiek:
5 sty 16:29
utem:
Przestań spamować, bo Cię w końcu zablokują, co to za wygłupy?
Policz na palcach.
5 sty 17:48