współczynnnik kierunkowy
A: Wyznacz współczynnik kierunkowy prostej prostopadłej do y=2√x−√3
4 sty 13:58
Dawid: a wiesz co to współczynnik kierunkowy:

?
4 sty 14:00
A: wiem no bo powinno niby byc −1/2 a ino nie wiem czy z tym pier przy x jest tak samo
4 sty 14:06
Bogdan:

y = 2
√x −
√3 nie jest linią prostą
4 sty 14:08
A: czyli jak to ma byc
4 sty 14:11
Bogdan:
Zapisz poprawnie treść zadania
4 sty 14:18
A: To jest właśnie poprawna treść zadania
4 sty 14:20
utem:
Wzór
y=2√x−√3 nie przedstawia równania prostej
4 sty 17:42
5-latek: Witaj
utem 
pozdrawiam
pewnie ma być
y=
√2x−
√3
4 sty 18:03
utem:
Witaj 5−latku, wszyscy zdrowi?
4 sty 19:09