matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
empe:
log
3
4
√
27
− log
3
(log
3
3
√
3
√
3
) undefined
3 sty 16:57
5-latek:
1
log
3
3
√
3
√
3
=log
3
3
1/9
=
9
1
1
3
log
3
4
√
27
−log
3
= log
3
(3
3
)
1/4
−log
3
=
log
3
3− log
3
3
−2
=
9
9
4
3
3
−(−2)log
3
3=
+2= 2,75
4
4
3 sty 17:13