matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
OBLICZ
ola:
1
Liczba
(2
3
4
+ 2
3
4
+ 2
3
4
+ 2
3
4
) jest równa
64
2 sty 14:06
Jerzy:
+
+
+
= ?
2 sty 14:08
ola:
TO BEDZIE 2
1
3
0
?
2 sty 14:09
Jerzy:
4*2
34
nie ... =
=
64
2 sty 14:10
ola:
1
BO WZIEŁAM
ZE TO JEST 2
−6
64
2 sty 14:11
Jerzy:
2
36
=
= ?
2
6
2 sty 14:12
ola:
TAK WYSZŁO MI 2
3
0
2 sty 14:13
Jerzy:
i taki jest wynik
2 sty 14:14