matematykaszkolna.pl
pipi: Napiszcie czy chcecie by Wam pomagacemotikonka Wkurzają mnie Ci co "szpanują" tu swoją matematyczna wiedzą i tylko przeszkadzają w pomocy Tym dla których nawet proste zadanie jest trudne. Siedzę tu , poswięcam bezinteresownie swój czas i irytują mnie głupie (sory) uwagiemotikonka To nie jest forum dla takich co maja zamiar robić doktoraty z MATMY. Lubię matmę i chcę wam pomóc, ale nie moge przy tym tracic nerwówemotikonka czekam na odpowiedź mam spadać z tego forum emotikonka czy dalej przeliczć Wam jakże czasami banalne zadania. Proszę o wypowiedzi i pozdrawiam Wszystkich matematycznieemotikonka!
28 paź 23:58
kp;: Oooo tak bardzo proszę i wielkie dziękiemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
29 paź 11:55
dawcio: mi pomogles/as i sprawdzielem w odpowiedziach i jest tak jak ma byc i mi pomales/as bardzo dobrze i lubie jak ktos pomaga i tlumaczy takim osobom co nie umieja dobrze matmemtyki
29 paź 18:31
Jozin: pomagaj pomagaj bardzo proszęemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
29 paź 18:35
S: super że jest ktoś kto chce pomagać innym a szczególności z matematykiemotikonka! Ale też fajnie by było jak byś pisał/a całe rozwiązanie a nie same odpowiedziemotikonka! hihiemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka!
29 paź 19:03
Żabcia: nie odchoooodź, jeszcze nie zrobiliśmy wszytskich zadań emotikonka a na poważnie: jeszcze nie spotkałem nikogo tak cierpliwego kto by chciał mi matmę tłumaczyć, i wielkie dzięki Ci za to emotikonka Pamietaj że kwiatka i tak wyślę (a może czekoladki emotikonka
29 paź 19:48
Agula: nie przejmuj się tak bardzo... ja też trochę czasu spędzam na te zadanka czasami banalne, ale moim zdaniem najważniejsze jest to, że dzięki swojej wiedzy możesz pomóc innym. Pozdrawiam.
29 paź 19:51
Żabcia: dokładnie jak wyżej emotikonka ja dużo czasu spędzam na forum PPC (pocket pc, powiedzmy palmtopy) i czasem krew zalewa jak czytam "jak włozyć kartę sim" "jak włączyć" itp Ale lubie to co robię emotikonka Niestety z matma mam problemy i dzięki takim osobom jak pipi te problemu znikają
29 paź 19:58