matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
silnia
Pati:
12!
9! * 7!
dwa przykłady z silnią
i
10 ! * 4!
(6!)
3
15 gru 20:42
Godzio:
10! *11*12
11
=
= 5,5
10! *1*2*3*4
2
49*8*9
U{6!*7*8*9 *6! *7 }{6!
2
*6! =
= 4,9
1*2*3*4*5*6
15 gru 20:44
Pati:
dzięki
15 gru 20:55