Czy dwie pitce 30cm to jedna pitca 60cm?
krisov333: Czy dwie pitce 30cm to jedna pitca 60cm?
30 gru 13:35
30 gru 13:36
oskar98: 2 * 30 = 60, a więc TAK
Problem był wielokrotnie wałkowany na naszym forum, następnym razem proszę korzystać z opcji
SZUKAJ.
W związku z tym, że jesteś tu jeszcze nowy tym razem przymkniemy oko na twoje niekulturalne
zachowanie.
Proszę jednak jak najszybciej założyć temat z przywitaniem.
30 gru 13:39
krisov333: czyli jeśli chodzi o pole to 2*30 dziękuje pozdrawiam
30 gru 13:40
teh1234: jeszcze jak
30 gru 13:55
Jack: 2 * 30 = 60
2* 150 = 300
dziekuje za uwage
30 gru 13:56
teh1234: jakie 150 co ty tu wgl dajesz
30 gru 13:58
krisov333: Nie rozumiem dlaczego jest to 150
30 gru 14:03