matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
coolio:
W trójkącie ABC dane są: AC = 12, Kąt BAC = 30 stopni, kąt ABC = 45 stopni. Oblicz pole i obwód tego rojkąta. Z góry dzieki jak ktoś pomoże.
15 gru 20:37
coolio:
myslalem ze jednak ktos da rade
15 gru 21:12