matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
abcdefg:
Narysuj wykres funkcji f(x)=IsinxI+3sinIxI i podaj liczbę rozwiązań równania f(x)=m w zależności od parametru m dla x∊(−
π
2
;
3
2
π>
29 gru 15:22
Kacper:
Najpierw zacznij od rysowania prostych funkcji: y=|x+1|+|x|
29 gru 15:46