równanie
:): 2sin2 x−√3sinx=0
28 gru 21:09
Mila:
sinx*(2sinx−
√3)=0⇔
| | π | | 2π | |
x=kπ lub x= |
| +2kπ lub x= |
| +2kπ |
| | 3 | | 3 | |
==========================
28 gru 21:14
bezendu:
sinx(2sinx−
√3)=0
x=kπ ∨ x=....
Dokończ.
28 gru 21:19
Mila:
Witaj bezendu, mam prośbę , abyś mi wyjaśnił, jak korzystać z tzw. "Chmury" w Windows 10.
Wiem , że coś takiego jest i nic więcej.
28 gru 21:21
Jack: hmm, myslalem ze chmura jest na kazdym, a nie tylko win 10 ; D
28 gru 21:24
bezendu:
Witam. Mila korzystasz z chmury mega ?
28 gru 21:30
28 gru 21:32
Mila:
Dziękuję bardzo za linka i chęć pomocy.
Z żadnej nie korzystam, bo nie wiem jak to wykorzystać.
Dziękuję. Przeanalizuję, czy jest mi to potrzebne.
28 gru 21:42
bezendu:
Mila to jest bardzo dobre. Możesz mieć dostęp do swoich plików na całym świecie, np będąc
w szkole możesz korzystać ze swoich plików, nie używając pendriva itp. Możesz wgrywać swoje
pliki, pobierać je na innym komputerze, robić foldery, katalogi itp, tym samym oszczędzisz
miejsce na swoim dysku

i nie masz wtedy 1000000 plików na komputerze. A na chmurze wszystko
jest bezpieczne, nie wykasuję Ci się, nikt też oprócz Ciebie nie ma do tego dostępu, chyba, że
komuś udostępnisz jakiś katalog

Pokażę Ci moją chmurę.
28 gru 21:46
Jack: Milu na dysku google masz przeciez to samo ?
28 gru 21:50
bezendu:
Mega 50 GB
Dysk Google 15 GB
Mega>Google
28 gru 21:53
Jack: a ludzie dlatego zazwyczaj trzymaja pliki w komputerze, ze jak Ci sie ktos wlamie na twoja
chmure, to stracisz wszystkie dane ;
28 gru 21:53
Jack: bezendu Moje pliki nigdy nie przekroczyly 5GB
28 gru 21:54
bezendu:
A moje obecnie przekraczają ponad 30 GB

Zresztą wszystkie swoje projekty, notatki, egzaminy i rzeczy związane ze studiami trzymam na
chmurze.
28 gru 21:55
Jack: no prosz...
28 gru 21:59