z definicji, czy podane funkcje mają pochodne niewłaściwe w punkcie
KooT11: Witam w poświątecznej atmosferze

Mam problem z zadaniem:
Zbadać z definicji, czy podane funkcje mają pochodne niewłaściwe w punkcie x
0=0
b) f(x)=
√|sinx|
Mam problem z policzeniem pochodnej tej funkcji z definicji.
Póki co próbowałem rozważać funkcję na kilka przypadków:
1)f(x)=
√sinx dla x∊(2kπ,(2k+1)π), k∊Z
2)f(x)=0 dla x∊{kπ}, k∊Z
3)f(x)=
√−sinx dla x∊((2k−1)π,(2k)π), k∊Z
| √−sinx | |
Jednak w obliczeniach się motałem: f'−(0)=limx→0− |
| =  |
| x | |