matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
Rafaltoja:
czy mozna przeksztalcic to tak ?
1
sinx
to jest to samo co cosx?
28 gru 18:28
Kacper:
28 gru 18:54
zzz:
jedynie sin
2
α+cos
2
α=1 sin
2
α=1−cos
2
α
28 gru 19:08
5-latek:
1
Odwrotnoscia sinusa jest cosecans czyli cosecx=
sinx
28 gru 20:10