matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomożecie ?
szóstoklasista :
wiadomo że x
0
,
1
2
0
5
=6. Wtedy x
0
,
3
6
1
5
równa sie ?
26 gru 15:56
olekturbo:
216
26 gru 15:57
Eta:
x
0,3615
= (x
0,1205
)
3
= 6
3
=.....
26 gru 16:07