7 | ||
sin6x+cos6x= | ||
16 |
7 | ||
(sin2x+cos2x)*(sin4x−sin2*cosx+cos4x)= | ||
16 |
7 | ||
1*[(sin2x+cos2x)2−2sin2x*cos2x−sin2x*cos2x]= | ||
16 |
7 | ||
1−3*(sinx*cosx)2= | ||
16 |
7 | ||
−3*(sinx*cosx)2= | −1 | |
16 |
9 | ||
3*(sinx*cosx)2= | ||
16 |
3 | ||
(sinx*cosx)2= | ||
16 |
√3 | √3 | |||
sinx*cosx= | /*2 lub sinx*cosx=− | /*2 | ||
4 | 4 |
√3 | √3 | |||
2sinx*cosx= | lub 2sinx*cosx=− | |||
2 | 2 |
√3 | √3 | |||
sin(2x)= | lub sin(2x)=− | |||
2 | 2 |
7 | 9 | 4 | ||||
1−3sin2x*cos2x= | ⇒ 3sin2x*cos2x= | /* | ||||
16 | 16 | 3 |
3 | ||
4sin2x*cos2x= | ||
4 |
3 | √3 | √3 | ||||
sin2(2x)= | ⇒ sin(2x)= | lub sin(2x)= − | ||||
4 | 2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |