proste krotkie
pies: Rozwiązaniem nierówności 2 do potęgi x+3 ≥−x jest przedział
25 gru 22:36
Eta:
x∊<−2,∞)
25 gru 23:02
Mila:

f(x)=2
x+3
g(x)=−x
f(x)≥g(x)⇔x≥−2⇔x∊<−2,
∞)
25 gru 23:05
Eta:
Nawet kolory się zgadzają
25 gru 23:08
pies: co to ma bcyc dlacego tak ? dlaczego rozwiazaniem nie jest tylko −2
25 gru 23:10
pies: dlaczego tak ? gdzie funkcja f jest wieksza bardz = od funckji g czemu tak a nie nigdzie
25 gru 23:13
pies: rozumiem juz
25 gru 23:18
Eta:
25 gru 23:18
Mila:
A gdzie magiczne słowo −"dziękuję" ?
25 gru 23:20
Eta:
Dziękuję baaaardzo
Mila i Eta
25 gru 23:21
Eta:
Jak to

.... może tylko "pomerdać ogonkiem"
25 gru 23:22
pies: chetnie ...a tak dziekuje
25 gru 23:27
Eta:
25 gru 23:27