matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki
cał:
co tu podstawić za t? ∫cos
7
xsinxdx= |t=sinx | =
? co z tą potęgą ? |dt=cosxdx|
20 gru 12:26
sushi_gg6397228:
t= cos x
20 gru 12:26
cał:
Już zrobione ,dzięki
20 gru 12:30
sushi_gg6397228:
na zdrowie
20 gru 12:31